Kerja
PERNIAGAAN DALAM PENTERNAKAN

Penternakan merupakan fokus untuk perniagaan kami bagi membentuk satu rantaian bekalan kepada penternak-penternak. Dalam waktu yang sama kita menitik beratkan bagaimana cara untuk menguruskan perniagaan dalam penternakan antaranya mengurus kewangan, stok dan data yang perlu di susun supaya perniagaan akan berjalan secara efektif dan efisien.
 
GUDANG

Pengurusan gudang merupakan antara komponen terpenting dalam memastikan perjalanan pengagihan stok ke kedai-kedai berjalan lancar. Di sini juga di mana kita memastikan kualiti terjaga dan bekalan mencukupi untuk semua kedai Penternakan Sumber Unggas.
 
PENTERNAKAN UNGGAS

Penternakan merupakan aktiviti utama dalam Penternakan Sumber Unggas. Ternakan dilakukan secara komersial untuk memastikan bekalan mencukupi untuk menampung permintaan. Dalam waktu yang sama, R&D dijalankan untuk mengatasi penyakit dan meningkatkan prestasi unggas.
 
LATIHAN INDUSTRI & LATIHAN

Mendapat pengalaman bekerja bersama pekerja yang berpengalaman dalam setiap bahagian dalam perniagaan penternakan serta diberikan situasi sebenar untuk permulaan dalam industri perniagaan ternakan.

BIDANG YANG SESUAI:

 
AGRICULTURE

Poultry
Ruminant
Fishery
BUSINESS

Business Management
Accounting & Finance
Economics
Sales
Digital Marketing
Human Resources
Switch To Desktop Version